cimer00

A Kerecsendi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete közmeghallgatást tart, 2023. március 30.-án 17:00 órától, a Közösségi Házban. - Kerecsend Község Önkormányzata pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében mezőőr munkakör/feladatkör betöltésére. - 2023. március 20-tól az Egri járási Hivatal újra indítja az ügysegédi szolgálatot. Kerecsend településen minden csütörtökön 13 és 16 óra között biztosítanak ügysegédet. - A Kerecsendi Közös Önkormányzati Hivatal 2023. március 6-tól visszaáll, a normál ügyfélfogadási rendre.
free accordion menu module

Hirdetmény

A 10-702260-203 kódszámú vadászterület vadászatra jogosultja, a Hegyeskő Vadásztársaság arról tájékoztatja a vadászterület földtulajdonosait, hogy a társaság, szerződésben meghatározott kötelezettségének megfelelően – annak ellenére, hogy a földtulajdonosi közös képviselő a társaság többszöri felszólítására a számlát a mai napig sem állította ki és küldte meg – a 2022-2023-as vadászati évre vonatkozó haszonbérleti díjat – mint ahogyan azt az eddig években is tette – határidőben, 2022. december 1. napjáig átutalta a föltulajdonosi közösség folyószámlájára.

A jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően a közös képviselőnek a földtulajdonos erre irányuló kérésére, évente ki kell fizetnie a haszonbérleti díjat a vadászterület földtulajdonosainak, mely – értesüléseink szerint – az elmúlt években elmaradt.

Tájékoztatjuk az érintett földtulajdonosokat, hogy az őket megillető haszonbérleti díjat nemcsak az aktuális, 2022-2023-as vadászati évre, hanem elévülési időn belül, 5 évre visszamenőleg igényelhetik a földtulajdonosi közös képviselőtől.

Demjén, 2022. december 13.

Hegyeskő Vadásztársaság

      Intéző Bizottsága

infoblokk kedv final CMYK ESZA

infoblokk kedv final CMYK ESZA

© 2023 Kerecsend Község Önkormányzata