cimer00

Kerecsend Község Önkormányzata Képviselő-testületének soros nyílt ülését, 2023. november 27-én, hétfőn 17.00 órától tartja a Közösségi Házban.

 "Csak egy lépés!" Egyesület

3396, Kerecsend, Gárdonyi u. 55.

Adósz.: 19086958-1-10

Egyesület vezetője: Szajkó Mária

Tel.: 70/3724903


CSELE 2022. évi Beszámolója

A 2022. évben Gyermeknapon a helyi óvodát és általános iskolát anyagi támogatásban részesítettük, illetve önkénteseink segítették az iskolai gyermeknapi büfé működését, mellyel a szülői munkaközösséget támogattuk.

Az óvodából ballagó gyermekeket egy-egy uzsonnás dobozzal ajándékoztuk meg.

2022. június 25.-én Egészségnapot tartottunk a helyi Védőnői Szolgálattal és Önkormányzattal együttműködve. Sokszínű programmal vártuk a résztvevőket: talp- és hátmasszázs, testtömegindex-, vérnyomás-, vércukorszintmérés, ételkóstolók, emlő-önvizsgálat. A REGEA Alapítvány jóvoltából prosztataszűrés is elérhető volt, illetve csodás dolgokat alkothattak a gyermekek, amíg szüleik előadásainkon és szűréseinken vettek részt. Természetesen ez évben is segítették munkánkat a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai és a „Mondjunk mancsot!” Terápiás- és Segítőkutyás Kh. Egyesület kiképzői és kutyusai. A gyerekeknek nagyon tetszettek a kutyusok, ahogy nagy sikert aratott a bábszínház, arcfestés és a tombola is. A rendezvényen több, mint 100 fő vett részt.

2022 júliusában, online pályázat keretében kerestük, immár harmadik alkalommal, Kerecsend legvirágosabb kertjeit. A kiírásra ez évben kevesebben jelentkeztek, ami betudható az időjárás okozta károknak. Az önkéntesek által kiválasztott  első 3 kert tulajdonosai emlékplakettet és Tündérkertet kaptak, illetve egy-egy kisebb ajándékkal köszöntük meg a jelentkezést a résztvevőknek.

2022-ben a „Biztos Kezdet” klub csemetéi, bölcsődés és óvodás gyermekek, illetve a helyi általános iskola alsó tagozatos gyermekei számára biztosítottunk Mikulás-csomagot.

Ez évben is megrendeztük téli online pályázatunkat, „Kerecsend Adventi díszei” címmel. A kezdeményezés ismét sikeresnek bizonyult a lakosság körében.

2023-as év tervei között szerepelnek a fent említett programjaink, melyek évek óta egyesületünk tevékenységének fontos részei.

Együttműködésükre továbbra is számítunk!

Tisztelettel:

Kerecsend, 2023. március 7.                                                    Szajkó Mária

                                                                                   „Csak egy lépés!” Egyesület elnöke

infoblokk kedv final CMYK ESZA

infoblokk kedv final CMYK ESZA

© 2023 Kerecsend Község Önkormányzata