cimer00

Kerecsend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő ülését 2023. május 22-én, hétfőn 17.00 órától tartja, a Közösségi Házban. - 2023. május 25-én, csütörtökön 16:00-18.00 óra között, Pajtók Gábor Eger és térsége országgyűlési képviselője fogadóórát tart, a Közösségi Házban.
free accordion menu module

Útpadka felújítás

Az érintettek számára szervezett tájékoztató utcafórumot követően március 28-án megkezdődtek a Dankó utca mindkét oldali padkájának felújítási munkái. A munkálatok során 10-20 cm mélységű tükröt készítenek, amit zúzott kővel töltenek fel és mintegy 1200 m2-en simító hengerezéssel stabilizálnak. A kivitelezést az a Super Road Kft. végzi, amely az elmúlt évben az Önkormányzat megbízásából újraaszfaltozta a Pataki és a Magyary Károly utca útburkolatát.

A Dankó utcai felújítást a Világítani Fogok Egyesületnek a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácshoz benyújtott eredményes pályázata tette lehetővé. A munkák értéke meghaladja a 6 millió forintot.

Ugyanebből a pályázati keretből 20 darab új hulladékgyűjtő edényt helyeznek el a község belső területein lecserélve a régieket és bővítve a szemétgyűjtőkkel ellátott településrészeket. Erre a célra 1,4 millió Ft-ot fordítanak. A régi edényeket felújítják és újra használatba veszik azokban az utcákban, ahol eddig nem volt lehetőség a szemét ilyen módon történő elhelyezésére.    

infoblokk kedv final CMYK ESZA

infoblokk kedv final CMYK ESZA

© 2023 Kerecsend Község Önkormányzata