cimer00

Kerecsenden a szavazásra jogosultak 38.51%-a, 665 fő jelent meg a szavazókörökben. | A polgármester-választás során leadott 581 érvényes szavazatokkal Kerecsend község polgármestere Sári László. - A Kerecsendi Közös Választási Iroda tájékoztatja a választópolgárokat, hogy a június 9.-i választáson megbízást nyert polgármester és képviselők részére, a mandátumok ünnepélyes átadására, 2024. június 17.-án, hétfőn, 17 órakor kerül sor a Közösségi Házban. |
free accordion menu module

Útpadka felújítás

Az érintettek számára szervezett tájékoztató utcafórumot követően március 28-án megkezdődtek a Dankó utca mindkét oldali padkájának felújítási munkái. A munkálatok során 10-20 cm mélységű tükröt készítenek, amit zúzott kővel töltenek fel és mintegy 1200 m2-en simító hengerezéssel stabilizálnak. A kivitelezést az a Super Road Kft. végzi, amely az elmúlt évben az Önkormányzat megbízásából újraaszfaltozta a Pataki és a Magyary Károly utca útburkolatát.

A Dankó utcai felújítást a Világítani Fogok Egyesületnek a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácshoz benyújtott eredményes pályázata tette lehetővé. A munkák értéke meghaladja a 6 millió forintot.

Ugyanebből a pályázati keretből 20 darab új hulladékgyűjtő edényt helyeznek el a község belső területein lecserélve a régieket és bővítve a szemétgyűjtőkkel ellátott településrészeket. Erre a célra 1,4 millió Ft-ot fordítanak. A régi edényeket felújítják és újra használatba veszik azokban az utcákban, ahol eddig nem volt lehetőség a szemét ilyen módon történő elhelyezésére.    

infoblokk kedv final CMYK ESZA

infoblokk kedv final CMYK ESZA

© 2024 Kerecsend Község Önkormányzata